Westkaai Toren 3

Kattendijkdok, het Eilandje, Antwerpen

De derde toren van het project, ontworpen door David Chipperfield Architects uit Londen, zal ruimte bieden voor 69 hoogwaardige appartementen, variërend van 60 tot 350 m². De elegante gevel wordt vervaardigd uit betonnen zuilen die dankzij een belangrijk gehalte aan witte marmeren deeltjes een duurzame witte kleur zullen hebben. De brede terrassen zijn uit hetzelfde materiaal vervaardigd en omringd door kaderloze glazen balustrades met handgreep. Grote panoramische ramen tot op de grond zullen elk appartement een ‘penthouse gevoel’ bezorgen.

De filosofie is: mooi wonen zonder supplementen. Aan wie dat wenst, wordt totale flexibiliteit aangeboden.

David Chipperfield, Ontwerper

Interieur

De afwerking van elk appartement in “Westkaai 61” is naar analogie met de eerste twee torens van het project Westkaai van hoog niveau. Zo wordt elke woning standaard en zonder supplementen opgeleverd met een eiken parket, een luxueuze badkamer, vloerverwarming in de leefruimtes en een topkeuken van Bulthaup of Arclinea naar keuze. Ook veiligheidsdeuren en videofonie zijn standaard voorzien in de prijs. Alle appartementen hebben hoge plafonds. 2,70 m voor de verdiepingen 1 tot 10. Maar liefst 3 meter voor de verdiepingen 11 tot 14 en een kathedraalhoge 5 meter voor de twee penthouses!

In onderlinge samenspraak kunnen de appartementen casco worden opgeleverd of kan er worden ingespeeld op bijzondere wensen.

Westkaai Toren 3